Dorești sa lucrezi în clinica noastră?

Afla mai multe

Despre clinica Dr. Luca-Maria

Concepută pentru a asigura calitate și compasiune în oferirea de servicii medicale.

Centru Medical Dr. Luca Maria a fost fondat în anul 2019 se află în orașul Sebiș, în Județul Arad și este o rețea privată de servicii medicale.

Sănătatea este cea mai importantă, de aceea Centrul Medical Dr. Luca Maria vine în sprijinul dumneavoastră pentru a preveni, pentru a trata sau pentru a vindeca o afecțiune medicală.

Devotamentul reprezintă prima calitate a echipei Centrului Medical Dr. Luca Maria, fiind axați pe a-ți îmbunătăți starea de sănătate. Tratamentele medicale sunt întotdeauna personalizate, mulate după nevoile fiecărui pacient în parte.

Domeniul medical este într-o continuă dezvoltare, iar din dorința de a vă satisface cele mai exigente solicitări, Centrul Medical Dr. Luca Maria ține pasul cu ritmul în care medicina evoluează la nivel european.

Comunicarea este, de asemenea, esențială în rezolvarea unei probleme, de aceea echipa Centrului Medical Dr. Luca Maria vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde la toate întrebările și nelămuririle pe care le aveți. Ne găsiți la adresa “Parcul libertății nr 17, Sebis, Jud Arad”, sau la numerele de telefon: 0771 114 094 / 0357 404 637, sau ne puteți contacta pe adresa de mail a clinicii office@lucamaria.ro

În momentul de față dispunem de următoarele specialități: cardiologie, ortopedie și dermatologie.

dr. Pop Daniel Laurentiu
Ortopedie

dr. Iercan Edina
Dermatologie

Diabetolog?

Aplică la clinica noastră

Oftalmolog?

Aplică la clinica noastră

Programare online

Intra aici si fa-ti o programare online

Programare telefonica

Suna la numarul de telefon afișat mai jos si fa-ti o programare la unul din medicii nostri

Locația

Parcul Libertății, nr. 17,
Sebis, Jud. Arad