Dorești sa lucrezi în clinica noastră?

Afla mai multe

SPECIALITATI

12. Consult dermatologic

0771 114 094

Costuri

Consultatie: 150 lei

Program

Sambata: 9:00 – 16:00

Ce este dermatologia

Dermatologia este ramura medicinii care se ocupă de piele. Un dermatolog este un medic specializat în afecțiuni ale pielii, părului, unghiilor si anumite probleme de estetică.
Un dermatolog poate identifica și trata mai mult de 3000 de afecțiuni. Printre multe altele aceste includ: eczeme, acnee, și chiar cancerul de piele.
Pielea este cel mai mare organ al corpului și reprezintă prima protecție pe care o are corpul împotriva agenților externi. Protejează celelalte organe și menține temperatura corpului constantă.

Uneori medicul dermatolog are de-a face cu probleme mult mai adânci decât ceea ce se vede pe piele. Acesta tratează pacienți de toate vârstele, de la nou-născuți la vârstnici.

De ce ai nevoie de dermatolog

Cancerul este, din păcate, una dintre cele mai crunte boli ale secolului în care trăim, iar cancerul de piele este printre cele mai frecvente, dar cel mai ușor de vindecat datorită faptului că se află la nivelul pielii și se poate observa repede; deci dacă observi modificări la nivelul pielii, nu aștepta până când te doare, sau te deranjează, programează-te pentru un consult de specialitate la Clinica Dr. Luca Maria.

dr.Iercan Edina
Dermatolog

După ani de pregătire, Dr. Iercan Edina este pregătită atât pentru a vă trata afecțiunile dermatologice, cât și pe cele estetice. Toate pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de viață la maxim..

Vezi certificarile

Programare online

Intra aici si fa-ti o programare online

Programare telefonica

Suna la numarul de telefon afișat mai jos si fa-ti o programare la unul din medicii nostri

Programare online sau telefonică

Locația

Parcul Libertății,
nr. 17, Sebis, Jud. Arad

Dr. Iercan Edina

Medic specialist Dermato-Venerologie

Facultatea absolvita: Medicina Generala UMF Victor Babes Timisoara
Pregatirea in rezidentiat efectuata in centrele universitare Arad si Timisoara
Desfasurarea activitatii in cadrul centrului medical Mediqa Sante Arad